ASIGURARE DE SANATATE

ASIGURARE DE SANATATE

Alegerea unei polite de asigurari de sanatate private care sa aiba un pret convenabil este o decizie inteleapta, pentru ca va permite sa beneficiati de o suma importanta de bani in cazul aparitiei unor incidente neplanuite si evident nedorite. Cu cativa ani in urma, cumpararea politelor de asigurari medicale private era un proces complicat si costisitor; din fericire, sistemul de asigurari de sanatate privat s-a dezvoltat foarte mult si in Romania in ultima perioada, un numar din ce in ce mai mare de asiguratori oferind acum polite care poti fi folosite cu succes atat pentru acoperirea tratamentelor medicale de urgenta, cat si pentru operatii chirurgicale complexe, care sunt de obicei facute in spitalele din strainatate.

In prezent exista o multime de polite de asigurari de sanatate private, care le permit atat persoanelor cat si grupurilor de indivizi sau familiilor sa beneficieze de asigurari medicale de buna calitate, indiferent daca persoana sau persoanele respective au o stare de sanatate foarte buna sau nu. In plus, fiecare an care trece aduce un numar din ce in ce mai mare de clinici private care accepta politele oferite de asiguratorii de sanatate; datorita acestui fapt, un numar din ce in ce mai mare de cetateni romani sunt tratati cu multa grija, respect si competenta, beneficiind de servicii de o foarte buna calitate, la nivelul standardelor europene.

De fapt, multi dintre noi stim ca o clinica privata este solutia optima in cazul producerii unor accidente sau in cazul aparitiei unor boli, insa costurile mari nu ne permit intotdeauna sa alegem aceasta solutie. Prin cumpararea unei polite de asigurari de sanatate private, riscul este transferat asupra asiguratorului, care va plati in intregime cheltuielile medicale in cazul producerii unui eveniment neprevazut. In acest caz, sumele mari care ar trebui platite spre exemplu pentru interventii chirurgicale complexe, etc nu mai sunt achitate de dvs. sau de membrii familiei dvs., ci de catre compania de asigurari.

Criterii de alegere

Care companie de asigurari de sanatate private este cea mai buna pentru mine? Este o intrebare legitima, care nu are intotdeauna un raspuns simplu. In trecut, multe persoane alegeau firma de asigurare in functie de recomandarile prietenilor sau cunostintelor – o varianta acceptabila, care nu oferea insa intotdeauna cea mai buna solutie. Din fericire, odata cu explozia internetului, un numar din ce in ce mai mare de persoane foloseste internetul pentru a compara oferte; totusi, chiar si aceasta varianta poate lua mult timp si nu garanteaza ca veti obtine cea mai buna polita de asigurare de sanatate.

Care este atunci solutia? Consultarea ofertei unui broker de asigurari, care lucreaza cu mai multi asiguratori de sanatate si poate astfel sa va ajute sa alegeti cel mai bun tip de asigurare medicala privata in functie de necesitatile dvs. si de bugetul de care dispuneti. In plus, deoarece brokerii de asigurare beneficiaza de un comision oferit direct de catre asigurator, nu veti plati niciun ban in plus, ba puteti chiar economisi bani pentru ca politele de asigurare de sanatate private pot fi negociate in anumite limite.

Millenium Insurance Broker va permite sa comparati ofertele principalilor furnizori de asigurari de sanatate existenti pe piata pentru a lua o decizie cat mai buna. Stim ca exista destui asiguratori pe piata din Romania, iar fiecare dintre ei vinde mai multe tipuri de polite de asigurare; de aceea, brokerii nostri va stau la dispozitie, oferindu-va informatii gratuite si consultanta de specialitate si ajutandu-va astfel sa alegeti cea mai buna polita de asigurare de sanatate privata.

Concluzii

Nu le dorim, dar evenimentele nedorite pot aparea oricand, fie ca este vorba despre un accident, o fractura, samd; in astfel de situatii, accesul la servicii medicale de cea mai buna calitate este de dorit, iar existenta unei polite de asigurare de sanatate aduce un beneficiu semnificativ pentru ca elimina o sursa importanta de stres, cauzat spre exemplu de lipsa fondurilor necesare unei operatii costisitoare.

Din pacate, multe persoane cred ca sunt suficient de sanatoase, asa ca nu se gandesc sa achizitioneze o asigurare de sanatate privata, mai ales in cazul in care nu au avut nicio problema de sanatate importanta in trecut. Totusi, acest fapt nu reprezinta o garantie ca lucrurile vor sta la fel si in viitor; de aceea, cumpararea unei polite de asigurare de sanatate care sa protejeze atat persoana in cauza, cat si pe cei dragi este mai mult decat recomandata.