Asigurare CARTE VERDE

Atunci cand planuiesti sa calatoresti cu masina nu uita sa verifici valabilitatea documentului Carte Verde, pe care l-ai primit impreuna cu polita de asigurare RCA.
Asigura prejudiciile produse prin accidente de autovehicule in strainatate. Mai ales pe drumuri necunoscute, este mult mai expus la greseli sau evenimente neprevazute. Nu trebuie sa-ti asumi un risc atunci cand calatoresti in strainatate! Cu asigurarea Carte Verde esti 100% asigurat! Poti pleca linistit la drum, stiind ca esti in siguranta !

Unde esti asigurat

Daca ai incheiat RCA, atunci ești asigurat in 45 din cele 47 de tari membre ale Sistemului Carte Verde. Astfel, va trebui sa iti inchei separat o asigurare Carte Verde numai atunci cand planuiesti sa vizitezi sau sa treci prin Rusia sau Belarus. Niciodata nu poti prevedea problemele, poti doar sa te asiguri ca, in cazul in care acestea apar, esti protejat.

Ce fac in caz de accident

  • Inmaneaza o copie a asigurarii Carte Verde organului de politie
  • Contacteaza Biroul National de Asigurare al tarii respective (adresa o gasesti pe spatele asigurarii Carte Verde)
  • Dupa caz, se va intocmi un act de catre politia locala sau vei completa formularul de Constatare Amiabila de Accident, impreuna cu soferul participant la accident

Iti poti achizitiona o asigurare 100% completa chiar acum! Adauga o asigurare auto Carte Verde la asigurarea obligatorie RCA pentru a calatori in siguranta!